O nama

Ponosni smo Vam predstaviti Vijeće bošnjačke nacionalne manjine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji koje je osnovano 1993. godine.

Vijeće je dana 12. studenog 2003. godine sukladno odredbi članka 25. stavka 1. Ustavnog Zakona o pravima nacionalnih manjina i odredbi članka 202. stavka 1. Zakona o općem upravnom postupku, a nakon provedenih lokalnih izbora za predstavnike nacionalnih manjina i nakon održane konstituirajuće sjednice Vijeća, upisano u Registar vijeća nacionalnih manjina. Vijeće bošnjačke nacionalne manjine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji danom upisa u Registar vijeća nacionalnih manjina stječe svojstvo pravne osobe.

U 9. mjesecu 2007. godine zapoceli smo s prezentacijom Vijeća bošnjačke nacionalne manjine u Dubrovačko-nekretvanskoj županiji na internetu.
Da bi se bolje prezentirali i organizirali kao zajednica i udruga te bolje, brže, točnije i transparentnije vam pružili informacije o radu Vijeća, zajednice, dogadanjima te ostalim sadržajem bitnim za našu zajednicu pokrenuli smo ove stranice za vas.
Stranice su osmišljenje da bi vam približile našu zajednicu i samim time ponudile vam mogućnost da komentirate kroz forum i sami kreirate tekstove i sudjelujete u radu naše zajednice. Takoder, možete isto tako djelovati savjetodavno i organizacijski te nam ponuditi sadržaj, programe i ideje.

Powered by Inovator