Tribina ”ISLAM U KONTEKSTU EUROPSKE ZBILJE”

Untitled-4

 

Esselamu alejkum!

Čovjek u današnjem vremenu izložen je nizu iskušenja. Sve veći materijalni prohtjevi, tehnološki i medijski pritisci, brzina životnih promjena kao i načina življenja, dovode nas u stanje informacijske i životne dezorijentiranosti.

Kako pronaći izlaz, sačuvati i održavati ravnotežu? U kojem smjeru voditi i odgajati obitelj, kako doprinositi svojoj zajednici i općem dobru, kako život učiniti vrijednijim i sadržajnijim?

Odgovor je u jednostavnosti, iskrenosti, umjerenosti, jasnoći stavova i dubini vjerovanja. Razumjeti život i vjeru. U tom pravcu je i tema naše sljedeće tribine,  ”ISLAM U KONTEKSTU EUROPSKE ZBILJE”.

Potreba za kvalitetnim razumijevanjem navedene teme leži u odgovornosti zajednice i pojednica za vlastitu budućnost.  Tribina se održava u sklopu stalne tribine ”Živjeti vjeru”. Predavač je uvaženi muftija dr. Aziz ef. Hasanović, predsjednik Mešihata  Islamske zajenice u Hrvatskoj, koji će nam približiti poziciju islama i muslimana u novim društveno-političkim odnosima.

Tribina će se održati u ponedjeljak 28. 04. 2014. godine u hotelu Libertas Rixos  s početkom u 19 sati.

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću potvrdite želju za kontinuiranim usvajanjem novih informacija, proširivanjem znanja i podizanjem razine komunikacije.

Radujemo se vašem dolasku i ugodnom druženju!

Š.H.

Kategorija: Islamska zajednica Dubrovnik, Novosti

You might like:

Manual for Writers of Research Papers Secrets That No One Else Knows About Manual for Writers of Research Papers Secrets That No One Else Knows About
The War Against Hire Writers Reviews The War Against Hire Writers Reviews
Typically The Most Popular Crafting an Essay Typically The Most Popular Crafting an Essay
A Secret Weapon for Definition Argument Topics A Secret Weapon for Definition Argument Topics
Powered by Inovator