Tribina ”ISLAM U KONTEKSTU EUROPSKE ZBILJE”

Untitled-4

 

Esselamu alejkum!

Čovjek u današnjem vremenu izložen je nizu iskušenja. Sve veći materijalni prohtjevi, tehnološki i medijski pritisci, brzina životnih promjena kao i načina življenja, dovode nas u stanje informacijske i životne dezorijentiranosti.

Kako pronaći izlaz, sačuvati i održavati ravnotežu? U kojem smjeru voditi i odgajati obitelj, kako doprinositi svojoj zajednici i općem dobru, kako život učiniti vrijednijim i sadržajnijim?

Odgovor je u jednostavnosti, iskrenosti, umjerenosti, jasnoći stavova i dubini vjerovanja. Razumjeti život i vjeru. U tom pravcu je i tema naše sljedeće tribine,  ”ISLAM U KONTEKSTU EUROPSKE ZBILJE”.

Potreba za kvalitetnim razumijevanjem navedene teme leži u odgovornosti zajednice i pojednica za vlastitu budućnost.  Tribina se održava u sklopu stalne tribine ”Živjeti vjeru”. Predavač je uvaženi muftija dr. Aziz ef. Hasanović, predsjednik Mešihata  Islamske zajenice u Hrvatskoj, koji će nam približiti poziciju islama i muslimana u novim društveno-političkim odnosima.

Tribina će se održati u ponedjeljak 28. 04. 2014. godine u hotelu Libertas Rixos  s početkom u 19 sati.

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću potvrdite želju za kontinuiranim usvajanjem novih informacija, proširivanjem znanja i podizanjem razine komunikacije.

Radujemo se vašem dolasku i ugodnom druženju!

Š.H.

Kategorija: Islamska zajednica Dubrovnik, Novosti

You might like:

The Right Essay Posting Assist The Right Essay Posting Assist
Why Absolutely Everybody Is Talking About How to Write Your Own Letter of Recommendation and What You Should Do Why Absolutely Everybody Is Talking About How to Write Your Own Letter of Recommendation and What You Should Do
The Secret of Essay Help No One Is Talking About The Secret of Essay Help No One Is Talking About
A History of Get Essays Authored for yourself Refuted A History of Get Essays Authored for yourself Refuted
Powered by Inovator