Tribina ”ISLAM U KONTEKSTU EUROPSKE ZBILJE”

Untitled-4

 

Esselamu alejkum!

Čovjek u današnjem vremenu izložen je nizu iskušenja. Sve veći materijalni prohtjevi, tehnološki i medijski pritisci, brzina životnih promjena kao i načina življenja, dovode nas u stanje informacijske i životne dezorijentiranosti.

Kako pronaći izlaz, sačuvati i održavati ravnotežu? U kojem smjeru voditi i odgajati obitelj, kako doprinositi svojoj zajednici i općem dobru, kako život učiniti vrijednijim i sadržajnijim?

Odgovor je u jednostavnosti, iskrenosti, umjerenosti, jasnoći stavova i dubini vjerovanja. Razumjeti život i vjeru. U tom pravcu je i tema naše sljedeće tribine,  ”ISLAM U KONTEKSTU EUROPSKE ZBILJE”.

Potreba za kvalitetnim razumijevanjem navedene teme leži u odgovornosti zajednice i pojednica za vlastitu budućnost.  Tribina se održava u sklopu stalne tribine ”Živjeti vjeru”. Predavač je uvaženi muftija dr. Aziz ef. Hasanović, predsjednik Mešihata  Islamske zajenice u Hrvatskoj, koji će nam približiti poziciju islama i muslimana u novim društveno-političkim odnosima.

Tribina će se održati u ponedjeljak 28. 04. 2014. godine u hotelu Libertas Rixos  s početkom u 19 sati.

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću potvrdite želju za kontinuiranim usvajanjem novih informacija, proširivanjem znanja i podizanjem razine komunikacije.

Radujemo se vašem dolasku i ugodnom druženju!

Š.H.

Kategorija: Islamska zajednica Dubrovnik, Novosti

You might like:

Getting the Best Uk Essay Writing Getting the Best Uk Essay Writing
A Secret Weapon for Write Me My Essay A Secret Weapon for Write Me My Essay
What You Can Do About Write My Essay Help Starting in the Next 5 Minutes What You Can Do About Write My Essay Help Starting in the Next 5 Minutes
Writing Service Online Ideas Writing Service Online Ideas
Powered by Inovator